Consultancy-dienst

Startersbegeleiding

Als startende ondernemer komt er van alles op je af. Je onderneming moet voldoen aan allerlei wet- en regelgevingen, je moet een administratie bijhouden en ondertussen heb je waarschijnlijk allerlei grootse plannen en wil je graag met jouw product of diensten de markt op om er een succes van te maken!

Daarom is het verstandig om je als starter te laten begeleiden. Goed om te weten: de startersbegeleiding van Apollo Finance is altijd maatwerk. Jij bepaalt hoe vaak, hoe lang en waar je hulp bij nodig hebt.

Ondersteuning voor startende ondernemers

  • Wat is voor mij de juiste ondernemingsvorm? Is een BV of eenmanszaak meer geschikt?
  • Hoe voorkom ik dat ik beginnersfouten in mijn administratie maak waardoor ik problemen met de belastingdienst kan krijgen?
  • Hoe bepaal ik de juiste prijs voor mijn product of dienst? Maak ik genoeg winst met de voorgenomen prijsstelling om te kunnen groeien, zodra de vraag toeneemt?
  • Hoe schrijf ik een ondernemingsplan voor het behalen van financiering?

Andere consultancy-diensten

Begeleiding voor beginnende ondernemers

Ondernemen is risico’s nemen. Als startende ondernemer is het essentieel om weloverwogen keuzes te maken. Deskundige begeleiding blijkt vaak van ongekende waarde voor beginnende ondernemers. Laat je begeleiden door iemand met kennis en kunde. Zo voorkom je dat jouw eerste onderneming vastloopt door verkeerde keuzes. Apollo Finance ondersteunt jou op het gebied van strategie, bedrijfseconomisch advies, administratie, belastingen en rapportages. 

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.