Prijzen

Ondernemen brengt genoeg risico’s en onzekerheden met zich mee. Dan is het wel zo fijn dat de prijzen van je accountant vast en voorspelbaar zijn. En dat is precies waar je bij Apollo Finance op kunt rekenen. De prijzen zijn dan ook volledig transparant. De accountancy prijzen kun je op de website zelf berekenen. Hierdoor weet jij precies hoeveel je voor welke diensten betaalt.

Pakketten accountancydiensten

Mijn accountancydiensten zijn allemaal in abonnementsvorm. De pakketten hebben ieder een eigen mate van betrokkenheid en proactiviteit vanuit mij, zodat er voor iedere behoefte en budget een passende oplossing is.

Benieuwd naar jouw vaste maandprijs?

Consultancydiensten

De consultancydiensten van Apollo Finance zijn los af te nemen wanneer daar behoefte aan is. Ook wanneer je geen vaste klant bent, maar een eenmalige behoefte hebt aan advies, kun je bij mij (op interimbasis) terecht. Heb je bedrijfseconomisch advies, startersbegeleiding of groeibegeleiding nodig? Ik help je graag!

Vragen over de prijzen of diensten?

Zij werk(t)en met mij samen

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.