Over mij

Utku Karaçomak, eigenaar Apollo Finance

Na het vwo ben ik in 2011 begonnen bij EY op de Zuidas in Amsterdam. Tegelijkertijd deed ik mijn 8-jarige universitaire opleiding tot registeraccountant aan Nyenrode Business University. De eerste 7 jaar heb ik als registeraccountant gewerkt, daarna heb ik mij 3 jaar als financieel adviseur gespecialiseerd in fusies en overnames en begeleidde ik ondernemers en directies bij het realiseren van groei en strategie. 

Na 10 jaar besloot ik mijn lang gekoesterde ondernemersdroom achterna te gaan. Ik zag namelijk dat in de accountantssector veel goed werk geleverd wordt, maar ook dat er veel ruimte voor verbetering is. In mijn omgeving hoorde ik te vaak negatieve geluiden over accountants en boekhouders: ze zijn te reactief, te duur, komen onverwacht met (hoge) rekeningen en missen soms de kennis en ervaring om toekomstgericht te adviseren.

In het kort

Na gesprekken met tientallen ondernemers was het voor mij duidelijk: ik moest mijn Zuidas-ervaring beschikbaar stellen voor het MKB, zónder de Zuidas-tarieven. Een frisse wind in deze traditionele sector, dat is waar ik voor wil zorgen. Het uurtje-factuurtje-principe maakt plaats voor transparante abonnementen. Reactieve dienstverlening wordt vervangen door een persoonlijke benadering en begeleiding. 

Zodoende is Apollo Finance ontstaan: een accountants- en advieskantoor met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor en de expertise van een groot kantoor.

Ik haal mijn plezier en voldoening uit het geven van financiële adviezen. Dat is omdat ik er van overtuigd ben dat een goede financiële strategie een van de belangrijkste bouwstenen is van een gezond, en groeiend, bedrijf.

Team

Utku Karaçomak

Eigenaar & registeraccountant

Augustine Agyei

Assistent-accountant

Klanten die ik in mijn carrière heb bediend

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.