MKB accountant

Een MKB-accountant is een accountant die zich specifiek richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Dit houdt in dat ze zich voornamelijk bezighouden met het verzorgen van financiële administraties voor kleine en middelgrote ondernemingen. Apollo Finance kan diensten verlenen zoals het opstellen van jaarstukken, het geven van financiële adviezen en het verzorgen van belastingaangiften. Zou jij graag ondersteund worden door een ervaren MKB-accountant? Neem contact op voor advies op maat.

MKB accountant biedt zekerheid bij financiële keuzes

Wat ik als MKB accountant kan betekenen

Accountancy

Door mijn accountancydiensten kun je erop rekenen dat jouw financiële basis op orde is. Ik zorg ervoor dat je financiën voldoen aan alle vereisten die gesteld worden door wet- en regelgeving. Bovendien zorgt deze financiële orde voor realtime inzichten, waar je je besluitvorming op kunt baseren. Door de volledige digitale dienstverlening van Apollo Finance, kun je een snelle en efficiënte samenwerking verwachten. Het enige wat je nodig hebt is de Exact Online-app!

Consultancy

“Hoe haal je de hoogst mogelijke winst?” Dat is een van de belangrijkste groeivraagstukken waar mijn consultancydiensten op gericht zijn. Vanuit mijn jarenlange ervaring kan ik zowel starters als ervaren ondernemers vooruit helpen, onder andere door het formuleren van winstprognoses, het periodiek bijsturen op stuurvariabelen (KPI’s) en financieel-strategisch meedenken over toekomstplannen.

De waardevolle rol van een MKB accountant

Als MKB-accountant kan ik een belangrijke rol spelen in het laten groeien van een onderneming. Ik help diverse ondernemers om financiële doelstellingen te definiëren en te bewaken, en om inzicht te geven in de financiële prestaties van de onderneming. Daarnaast geef ik regelmatig advies over hoe ondernemers hun bedrijf op een efficiënte manier kunnen runnen. Daarbij heb ik als registeraccountant een scherp oog voor kostenbesparing.

Een MKB accountant biedt zekerheid bij financiële keuzes

Daarnaast kan ik als MKB-accountant ook helpen bij het opstellen van financiële plannen voor de toekomst, zoals het opstellen van een begroting of het ontwikkelen van een investeringsplan. MKB-accountants kunnen ook helpen bij het onderhandelen met banken of andere financiële instellingen over leningen of andere financiering. Kortom, een MKB-accountant kan een ondernemer helpen om zijn of haar financiën beter te begrijpen en beheren, en om de onderneming op een financiële gezonde manier te laten groeien.

Zij werk(t)en met mij samen

KvK: 81716974

IBAN: NL88INGB0006935585

BTW-nummer: NL003599692B69

Amsterdam

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.