ACCOUNTANCY-dienst

Jaarrekening en rapportages

Zowel de Kamer van Koophandel als banken en aandeelhouders kunnen verschillende rapportages van jou als ondernemer verwachten. Met mijn dienstverlening zorg ik ervoor dat deze rapportages voldoen aan de verschillende vereisten.

Benieuwd hoe ik jou zou kunnen helpen?

Voorbeelden van rapportages waar ik bij kan helpen:

  • Jaarrekening
  • Periodieke management rapportages
  • Rapportages voor aandeelhouders
  • Rapportages voor banken en andere financiers

     

Als registeraccountant ben ik wettelijk bevoegd tot het afgeven van een accountantsverklaring. Klanten van Apollo Finance krijgen gratis een samenstellingsverklaring bij de rapportages die door mij zijn opgesteld. Benieuwd waarom deze verklaring interessant kan zijn? Lees het hier.

Andere accountancy-diensten

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.