Consultancy-dienst

Groeibegeleiding

Merk je dat de groei van je onderneming stagneert, terwijl je weet dat er meer potentie in zit? Heb je een duidelijke strategie, maar weet je niet zo goed hoe je dit exact implementeert in de bedrijfsvoering?

Als je bij het lezen van deze vragen denkt “dit gaat over mijn onderneming”, dan is de kans groot dat je toch op korte termijn kunt groeien. Door mijn groeibegeleiding kunnen we samen verdere groei realiseren.

Wil je meer informatie over dit programma?

Professionele groeibegeleiding voor ondernemers met zakelijke ambitie.

Zakelijke groeibegeleiding in het kort

  • Het doel van deze begeleiding is het opbouwen van veerkracht en het stimuleren van duurzame groei in omzet, winst of professionalisering van de organisatie.
  • We beginnen met een nulmeting aan de hand van de 8 groeibronnen. Hierna stellen we een concreet groeiplan op, die we tijdens kwartaal strategiesessies evalueren om de voortgang te monitoren en eventueel bij te sturen.
  • De looptijd van dit traject is 2 jaar.
  • Wat levert het zoal op?
    • Helder hebben waar de prioriteiten, kansen en uitdagingen liggen, zodat je daar je besluitvorming op kunt baseren. 
    • Jouw ondernemingsstrategie toetsen en aanscherpen.  
    • Door middel van een concreet actieplan jouw groeiambities behalen.

Andere consultancy-diensten

Professionele begeleiding voor groeiende ondernemers

Groeibegeleiding is waardevol voor elke ondernemer met serieuze ambities. Zakelijk succes gaat vaak hand in hand met zakelijke groei. Maar hoe behaal jij als ondernemende duizendpoot zo efficiënt mogelijk gestelde groeidoelstellingen? Met professionele groeibegeleiding ben je verzekerd van een planmatige aanpak richting zakelijk succes. Apollo Finance biedt jou houvast rondom zaken als bedrijfseconomisch advies, strategie, risicomanagement en financiering. Met de juiste handvatten zijn jouw doelstellingen binnen handbereik. 

 

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.