Freelance boekhouder gezocht

Apollo Finance is een accountants- en advieskantoor voor MKB-ondernemers met groeiambities. Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder om een samenwerking mee aan te gaan. Je wordt onderdeel van mijn team van vaste freelancers. Bij nieuwe klanten word jij door mij betrokken om de financiële administratie te voeren en de belastingaangiften voor te bereiden. Dit doe je op freelance basis vanuit je eigen huis of kantoor. Ben jij de freelance boekhouder die ik zoek? Dit is een unieke kans om je eigen klantenbestand uit te bouwen en mee te groeien met Apollo Finance.

Wie ik zoek

  • Minimaal 4 jaar ervaring in het volledig zelfstandig voeren van financiële administraties in Exact Online en het voorbereiden van btw-aangiften voor verschillende typen organisaties, sectoren en rechtsvormen (must).
  • Je hebt ervaring met het voorbereiden van IB-aangiften en VPB-aangiften. Of je bent bereid om dit te leren.
  • Je werkt accuraat, proactief en gestructureerd. Je houdt oog voor tijdige oplevering door de klant, zodat de administraties wekelijks up-to-date zijn. 
  • Relevante theoretische opleiding gevolgd (MBO/HBO).
  • Je weet hoe je de automatiseringsmogelijkheden van Exact Online volledig kunt benutten. Termen als “digitale brievenbus”, “scanservice”, “koppelingen”, “aflettermodules” zijn voor jou niet nieuw en pas je al geruime tijd toe op je huidige klanten.
  • Werkervaring bij een accountantskantoor is een pre.


What’s in it for you

  • Unieke kans om een vaste samenwerking aan te gaan met een accountantskantoor en daarmee je eigen klantenbestand uit te bouwen in de komende jaren. 
  • Nauwe samenwerking met een registeraccountant. Als vakgenoten zijn jij en ik samen één team.
  • Mogelijkheden om nieuwe vakkennis op te doen en jezelf te ontwikkelen.


Wil jij een samenwerking aangaan met Apollo Finance? 

En voldoe je aan de bovenstaande punten?

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

KvK: 81716974

IBAN: NL88INGB0006935585

BTW-nummer: NL003599692B69

Amsterdam

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.