Diensten

Ik help mijn klanten vooruit door accountancy en consultancy. Door de uitgebreide mogelijkheden en maatwerk opties, is er voor iedere behoefte, iedere fase en ieder budget een oplossing. Dus of je nu een kleine of grote MKB’er bent, een starter of een doorgewinterde ondernemer: er is altijd een abonnement of dienst die bij jou past.

MKB accountant biedt zekerheid bij financiële keuzes

Wat ik voor jou kan betekenen

Accountancy

Door mijn accountancydiensten kun je erop rekenen dat jouw financiële basis op orde is. Ik zorg ervoor dat je financiën voldoen aan alle vereisten die gesteld worden door wet- en regelgeving. Bovendien zorgt deze financiële orde voor realtime inzichten, waar je je besluitvorming op kunt baseren. Door de volledige digitale dienstverlening van Apollo Finance, kun je een snelle en efficiënte samenwerking verwachten. Het enige wat je nodig hebt is de Exact Online-app!

Consultancy

“Hoe haal je de hoogst mogelijke winst?” Dat is een van de belangrijkste groeivraagstukken waar mijn consultancydiensten op gericht zijn. Vanuit mijn jarenlange ervaring kan ik zowel starters als ervaren ondernemers vooruit helpen, onder andere door het formuleren van winstprognoses, het periodiek bijsturen op stuurvariabelen (KPI’s) en financieel-strategisch meedenken over toekomstplannen.

Financiële rust en overzicht is voor iedere ondernemer essentieel.

En dat is precies waar ik jou als ondernemer bij kan ondersteunen, zodat je weet wat er op korte termijn speelt. Zit je met bepaalde financiële vraagstukken of wil je serieus aan de slag met je ondernemersdoelen? Dan zorg ik voor de juiste antwoorden en begeleid ik je onder andere bij het formuleren van winstprognoses en het monitoren en eventueel bijsturen van de plannen. Hiermee zorgen we samen voor een  langetermijnvisie en maken we jouw dromen waar.

Zij werk(t)en met mij samen

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.