Contact

Met mijn accountancy- en consultancydiensten zorg ik voor de juiste financiële ondersteuning, begeleiding en adviezen, zodat niet alleen jouw administratie op orde is, maar ook jouw ambities waargemaakt kunnen worden. 

Ik begrijp dat naast alle rationele redenen om een (nieuwe) accountant te kiezen, de persoonlijke klik ook belangrijk is voor een goede samenwerking. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op om kennis te maken en meer te weten te komen over hoe ik jou kan helpen.

De koffie staat klaar, daar kun je op rekenen!

Waarmee kan ik je helpen?

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.