Boekhouder

Een boekhouder is iemand die verantwoordelijk is voor het bijhouden van de financiële administratie van een bedrijf of organisatie. Dit kan het bijhouden van bankafschriften, het opstellen van financiële overzichten, het verwerken van facturen en het uitvoeren van betalingen omvatten. Een boekhouder kan ook verantwoordelijk zijn voor het opstellen van belastingaangiften en het geven van advies over financiële zaken. Zou jij graag ondersteund worden door een vakkundige boekhouder? Neem contact op voor advies op maat. 

MKB accountant biedt zekerheid bij financiële keuzes

Wat ik als boekhouder kan betekenen

Accountancy

Door mijn accountancydiensten kun je erop rekenen dat jouw financiële basis op orde is. Ik zorg ervoor dat je financiën voldoen aan alle vereisten die gesteld worden door wet- en regelgeving. Bovendien zorgt deze financiële orde voor realtime inzichten, waar je je besluitvorming op kunt baseren. Door de volledige digitale dienstverlening van Apollo Finance, kun je een snelle en efficiënte samenwerking verwachten. Het enige wat je nodig hebt is de Exact Online-app!

Consultancy

“Hoe haal je de hoogst mogelijke winst?” Dat is een van de belangrijkste groeivraagstukken waar mijn consultancydiensten op gericht zijn. Vanuit mijn jarenlange ervaring kan ik zowel starters als ervaren ondernemers vooruit helpen, onder andere door het formuleren van winstprognoses, het periodiek bijsturen op stuurvariabelen (KPI’s) en financieel-strategisch meedenken over toekomstplannen.

De rol van boekhouder binnen een onderneming

Het is een belangrijke rol binnen een bedrijf omdat het ervoor zorgt dat de financiële gegevens van het bedrijf accuraat en up-to-date zijn, wat nodig is voor het maken van goede beslissingen en het beheren van de financiën van het bedrijf. Een boekhouder kan ondernemers informeren, ondersteunen en ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan financiële verslagen, jaarverslagen, kasboek en belastingaangiften.

Wat kenmerkt een goede boekhouder?

Een boekhouder is een rol met een grote verantwoordelijkheid. Cijfers zijn vertrouwelijk, maar vaak is openheid van zaken vereist. Met Apollo Finance ben je altijd verzekerd van kennis, kunde en discretie. Als boekhouder bied ik graag financiële ondersteuning aan MKB-ondernemers. Met de juiste financiële planning, strategie en uitvoering zet je als ondernemer doelgerichte stappen. Ben jij benieuwd wat Apollo Finance kan betekenen op het gebied van boekhouding? Neem contact op voor advies op maat.

Zij werk(t)en met mij samen

Belastingscan

Bij een belastingscan kijk ik of er fiscale regelingen in de inkomstenbelasting zijn, waar je nog geen gebruik van maakt. Ook bespreken wij jouw plannen voor komend jaar. Ben je bijvoorbeeld van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Dan kijk ik of we dat fiscaal aantrekkelijk kunnen regelen.

Een proactieve sparringpartner.

Geen reactieve dienstverlener, waarbij de teller loopt bij elk contactmoment. Maar een proactieve sparringspartner, die naast je staat en onderdeel is van jouw onderneming.

Snelheid

Binnen 24 uur reactie op werkdagen.

Gratis contact.

Je kan altijd bellen met korte vragen over je administratie en financiën.

Transparante prijzen.

Meerwerk wordt enkel uitgevoerd na een prijsopgave en akkoord. Volledige regie voor jou dus!

Een maatwerk oplossing.

Hierdoor kan de oplossing altijd voldoen aan jouw specifieke behoefte en budget. 

Hoge kwaliteit

Als registeraccountant met jarenlange werkervaring kan ik jou dat garanderen. Lees hier de voordelen van een registeraccountant ten opzichte van een boekhouder.